fredag, mars 30, 2007

Inte-net

Jag måste ha världens konstigaste internetleverantör. Varje gång jag inte betalar min räkning i tid så stänger dom av min internetacess.Hur ska jag då kunna betala räkningen?förstår dom inte att dom skapar en ond cirkel genom att göra så? Jag hade gärna betalat min interneträkning men nu kan jag ju inte inte det, folk kan vara så himla korkade ibland.Men det är lite sött.

Dessutom hade jag fina bilder på när jag helrenoverade mig själv med raklödder i ansiktet och fötterna i löddrigt fotbad, men nu kommer ingen få se dom för datorn på jobbet har ingen blåtand. Skärp er Com-hem!

onsdag, mars 28, 2007

den lilla stolen som kunde(kosta mycket)


Min kära vän Tobias som blivit traderatorsk på senare tid gjorde ett riktigt storklipp i dagarna.Han budade in en Arne Jacobsen 7an stol till vrakpriset 200 kronor och var väldigt lycklig över detta kap.Vi delade alla hans glädje över att ha lurat nån liten tant på landsbygden på denna pärla bland heminredningsartiklar, tills idag då han tittade lite närmare på vad han egentligen hade köpt.Ta en titt på bilden.Är det en stol?eller är det en pyttepytteliten dockhusvariant av en stol? jo, naturligtvis hade herr Tobbe av misstag köpt en liten hamsterpall istället för en ståtlig skryttron.Nåväl det var väl på tiden att storfräsarn fick äta lite humblepie!

Fårskalle!


Såg precis den här fantastiska varelsen.Ett får med 15procent mänskliga gener(och resten fårgener då antar jag).Jag tycker mig ana en viss sorg i hans ögon över att ha vårt skräp i sig.

Sjöstärnor och våfflor


Igår kväll åkte jag och min vän till Bermudatriangeln i en liten båt för att leta efter Amelia Earheart.Hon var den första kvinnan som flög över Atlanten(1928 om jag inte missminner mig) och som sedermera försvann spårlöst.När vi kom dit blev vi tagna av Atlanteanerna och fördes till den sjunkna staden Atlantis(som var misstänkt likt Lackarlänga, den sjunkna staden).Vi kunde på en gång andas under vattnet och det var inte alls kallt fast man kan tycka att det är ologiskt att det inte var skitfreezing. Vi fick dessutom inte en enda kallsup(varmsup). Väl där så tyckte vi att det var så trevligt att vi bestämde oss för att stanna. Claire gifte sig med en hammarhaj och jag med en stor havssköldpadda. Där kan man tro att historien slutade lyckligt men vi fick jättemycket problem för vi kunde inte bestämma om jag skulle byta namn till mr.Turtle eller sköldpaddan till Mrs Wintertidh. Claire fick byta namn till Claire Hammarhaj iallafall.Hur vi gör med mitt namn återstår att se; det slutar nog med skilsmässa från sköldpaddan.
Snart kommer Claire hit och ska stanna hela sommaren.Det kommer bli grymt och vi ska hitta på en massa äventyr.

Jag och puba var hos carro och åt våfflor med henne och frida(jag måste fråga nån om det är ok att skriva folks riktiga namn) idag efter jobbet.Det var jättegott fast den första blev lite dålig och sladdrig.Puba lovade och svor på att den första våfflan alltid blir lite sämre än dom kommande, "Precis som med barn då" fnittrade mellanbarnet Wille. carro hade ingen barnsmak på glassen( hjortron och och punschrussin) men det löste sig för jag la godis på i våfflorna.det blev gott.Sen gick jag och puba hem och pratade om att vi var räkmackor.

Här är en bild på puba när vi är på väg till carro.

måndag, mars 26, 2007

Fruktansvärda tankar.

Det finns två sorters frukt har jag kommit på. Den ena sorten är blötfrukt och representeras bäst av vindruvor, plommon och andra frukter som har gele eller kladdkött.Det är gott när man är bakfull eller klockan 4 på eftermiddagen när man helst vill gå hem från jobbet.Sen så finns det torrfrukt.Torrfrukten är lite tråkigare än blötfrukten men är lite mer praktisk och mer matig. Exempel på torrfrukt är äpple, banan och päron."Men banan är ju ingen frukt det är ju en ört" kanske du säger, men det skiter jag i; ligger det i fruktskålen så är det en frukt, oavsett vad illustrerad vetenskap säger. Fast päron är lite av en hybrid.Ibland är päron torrfrukt och ibland är det blötfrukt.men båda kan vara goda. Different moisture for different needs.