onsdag, oktober 15, 2008

Things you do on Kocksgatan when you are ledig

Idag kom jag och Alex på en grym ide till en Tv-serie. Dessvärre började vi bråka efter ungefär 3 minuter så detaljerna blev aldrig speciellt utkristalliserade men ungefär såhär var tanken:

En Utomjording landar på jorden för att lära sig mer om människorna. Han klär ut sig till männska och skaffar ett vanligt jobb på ett vanligt kontor i en vanlig amerikansk småstad. Eftersom han inte är nån riktig människa och försöker passa in i den här främmande kulturen blir det naturligtvis många helt hilarious kulturkrockar när han överkompenserar för sin okunskap.

Än så länge är det run of the mill 'Tredje klotet från solen' möter 'Alf' etc etc, men här kommer twisten: Alla andra är också utomjordingar. Fast dom vet inte det! Alla går runt och tror att alla andra är människor för på grund av nåt fel i utomjordingarnas uppdragsdator har alla skickats till samma plats ovetandes om varandra och alla försöker gå runt och vara så normala människor som möjligt vilket naturligtvis blir väldigt fel. Så kan man se det ur deras olika synvinklar och sådär.

Det håller väl kanske i nån säsong iallafall, sen kan man ju låta CIA komma dom på spåren och få in lite vanliga människor också och kanske nån fängelserymning och så ifall man behöver lite mer krydda..

Inga kommentarer: