torsdag, juni 07, 2007

fyra fyrar

Min fiende(Vi är egentligen inte vänner, vi bara började bråka på en teckningslektion i åttan och har inte slutat än) Alex fick sin senaste skiva recenserad i GP i dagarna och fick 4 av 5 fyrar.Grats!
här är recensionen.

Pistol disco
Radiation
(Celebrity Lifestyle)

Fuzz
Pistol Disco dyrkar säkert Suicide och Jesus & Mary Chain och ett par lugnare låtar är trasig ambient som varvar ner den primitiva energin. Jag har inte hört ett lika konsekvent utforskande av fuzz och monotona rytmer på mycket länge. Ljudet är perfekt. Ingen fernissa. Rakt in i skinnet. Alltför tydliga influenser kan man tycka, men Göteborgsduon gör en poäng av att stoppa in arvet i ett nytt filter. Förra plattan Two var hårdare, med digitalt splatter och noiseinslag, nu är det fler melodier som surrar omkring i bruset. Nästan vackert emellanåt.

3 kommentarer:

Schmarro sa...

menar du "vi är egentligen inte ovänner"?

bi - satsen sa...

nä, jag menar att vi egentligen inte är vänner. Vi började bara gräla för 10 år sen och har inte slutat än...vi har bråkat nästan varje dag i 10 år.Det blir 3650 gräldagar typ!

Magnus sa...

ganska många gräldagar blir det... imon har jag födelsedagsmiddag för pappa. men ring när du närmar dig götet så bestämmer vi ngt.
och ta med handduken, det är äckelsvettigt här nere.